پیام مدیر عامل

 

 امروزه كيفيت مواد غذایی به همراه سلامت و ايمني مصرف کنندگان به عنوان يك نياز اساسي جهت حفظ موقعيت رقابتي و بقاي اقتصادي مكان هاي توليد و بسته بندی انواع محصولات گوشتی و پروتئین غذا علی الخصوص برای رستوران ها و محيط هاي طبخ غذا و مواد غذایی شناخته شده است.از اين رو تمام توليد كنندگان موادگوشتی و پروتئین نيازمندآن هستند تا سيستم هايي را بكار برند كه همواره بطور مؤثر و كارا درخدمت مشتريان قرارگيرند. تولیدکنندگان انواع محصولات گوشتی و پروتئین آماده مصرف با تکیه بر توان فنی و عملی نیرو های آموزش دیده خود و بهبود مستمر در فرآیندهای عملیاتی سعی برآن داردتا با توجه به اين مهم، تهيه محصولات را جهت مصرف آسان ،بهینه ،جذاب و بامطلوبیت بالا با استفاده از اجراي محيطي تميز و بهداشتي و به عنوان یکی از اهداف خود در نظر گرفته و عمده ترین اهداف خود را در موارد زیر مطرح نماید: 1-ایمنی و اطمینان و ارائه محصولات سالم برای تمامی مصرف کنندگان 2-پویایی و بهبود مستمر محصولات تولیدی در تمامی زمینه ها 3-تحویل به موقع محصولات مطابق با سفارشات مشتری 4-ارتقاء کیفیت و ایمنی سلامت محصولات و توليد شده از اهداف عمده تولید کننده می باشد.

 M2

ارزش ها :

1-جدیت در کارها و در کلیه امور مربوط به تولید محصول

2-مهمترین معیار شایستگی و صلاحیت کارکنان دانش و نوآوری وآموزش براساس نیازهای مورد نظر هریک ازآنان می باشد.

3-لزوم بروزآمدی اطلاعات محصولات گوشتی و پروتئین و مواد اوليه مصرفي در حوزه کاری خود

4-هماهنگی و انسجام در کلیه موارد کاری بین مدیريت وکارکنان

5-مسئولیت پذیری ،صداقت ،امانتداری و مشارکت مدیريت وکارکنان میثاقی ناگسستنی است.

6-ارتقاء سطح رضایت مندی همه مشتریان وكاركنان

استراتژی :

1-بالا بردن سهم بازار برای محصولات توليدي در سطح شهر جزیره زیبای کیش و حتي شهرهاي ديگر

2-ارائه محصولات و مرینت با طعم های جدید و متمایز و مرتبط با ذائقه مشتريان لذا پياده سازي نظام مديريت كيفيت و نظام ایمنی و سلامت مواد غذایی را بر مبنای استانداردهای تعریف شده در دستوركار خود قرار داده و در جهت خدمت هر چه بهتر به مشتريان و همچنین ايمن بودن و سلامت محصولات اصول كلي زير را پيوسته مد نظر دارد :

     1-تامين خواسته هاي مشتريان

     2-ارتباط مستمر با مشتريان و بكار گيري نظرات اصلاحي آنان

     3-پياده سازي فرهنگ كيفيت وسلامت محصولات به همراه ایجاد فرهنگ نظارت بر تهيه مواد محصولات گوشتی و پروتئینی سالم برای مشتیران خرد و کلان ( رستوران و هتلها و... به عنوان نخستين پايه اجرايي